image image
Een responsive website In de huisstijl van de vereniging en ook op mobiel perfect te gebruiken
Eenvoudig contentbeheer op 1 plek Ons CMS maakt beheer van jouw website eenvoudig en snel
Content en modules Agenda, nieuws, forum, foto's, video of een oproep? Gebruik de website
Shape
shapeshape

Professionele responsive website

Jouw eigen verenigingswebsite, in de kleuren van de vereniging, makkelijk beheerbaar en goed te bereiken met een smartphone of tablet.

  • Unieke website Een professionele website met onze standaard lay-out. Kleur, fotografie en tekst wijzig je eenvoudig. Een unieke website, binnen een standaard lay-out.  
  • Eigen layout Met code maak je de website nog unieker. Gebruik custom CSS in de beheeromgeving van Congressus voor originele aanpassingen.
  • Responsive design Jouw ledenwebsite is volledig responsive? Ja, jouw informatie komt fantastisch over op zowel desktop, tablet als smartphone. 
image

Eenvoudig CMS

Maak eenvoudig een nieuwe pagina of artikel aan met het CMS van Congressus. Foto’s en videos toevoegen of het aanmaken van evenementen en nieuwsberichten kan iedereen! Alles op 1 plek.

  • Zelf pagina structuur bepalen Je kunt de structuur en indeling van jouw verenigings-website volledig zelf bepalen, zodat jouw bezoekers de juiste informatie vinden. 
  • WYSIWYG, wysi-wat? Een What-You-See-Is-What-You-Get-editor. Je ziet dus wat je doet bij de opmaak van je teksten.
  • Maak meerdere subsites Meerdere subsites binnen één omgeving? Geen probleem! Voor een lustrum of congres of zelfs iedere divisie een eigen website. 
image

Content en modules

Informatie over evenementen, blogberichten, nieuws, je houdt je leden op de hoogte van alle belangrijke zaken, via de website.

  • Publiceer Evenementen Maak evenementen waarvoor leden zich online aanmelden en, waar nodig, direct betalen. Evenement vol? Werk met een wachtlijst. 
  • Plaats nieuws Bepaal zelf voor welke periode jouw nieuwsberichten relevant zijn. Zo wordt nieuws alleen op de website getoond in de door jou ingestelde periode. Makkelijk toch?
  • Overige modules Nog meer informatie delen en ontvangen? Met onze modules maak je je website compleet. Formulieren, blogs, forums, fotoalbums….
image
shape

De totaaloplossing van Congressus

Congressus biedt dé totaaloplossing voor jouw vereniging. Een eigen website in combinatie met financiële administratie, ledenadministratie en communicatie met je leden. Op 1 plek!

Icon

Ledenadministratie

Icon

Financiële administratie

Icon

Verenigingswebsite

Icon

Communicatie

Shape

De mogelijkheden zijn eindeloos

Of je vereniging nu 40 of 4000 leden heeft, je wilt overzicht, gemak en orde. Maar je wilt vooral doen wat belangrijk is, minder administratie dus en meer vereniging.

Meer dan 200 verenigingen zijn blij met Congressus!
image

Simon van der Aa

Studievereniging

Wij zijn erg blij met de nieuwe website en de hulp die we hierbij hebben gekregen!

Julia KugelCommissaris Extern 2014-2015

​Simon van der Aa is al bijna veertig jaar de studievereniging voor Strafrecht en Criminologie verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze maken al ruim 5 jaar gebruik van het totaalpakket van Congressus.

image

SV Ilythia

Studievereniging

Super dat de website live is! Het is een fijne samenwerking met jullie!

Nienke BijenCommissaris Intern 2014-2015

Met Congressus kan SV Ilythia haar doelstellingen nastreven: het creëren van een platform voor studenten en het verbeteren van saamhorigheid tussen studenten.

image

ConcepT

Studievereniging

Congressus is een erg gebruiksvriendelijke software en snel en makkelijk te begrijpen. Als ik vragen heb, zijn deze binnen no time beantwoord door het team en dat maakt het werken met Congressus extra fijn.

Laura JanssenOfficer of Educational Affairs

ConcepT houdt 700 leden, waarvan 120 actief in commissies, bij in de uitgebreide Congressus ledenadministratie.

SVGshapeshapeshape

Klaar voor méér vereniging? Start vandaag nog met Congressus, software voor jouw vereniging.

Maak geheel vrijblijvend je eigen Congressus omgeving aan en ontdek hoe je eenvoudig je vereniging kan beheren.

Avtar
Of bel met Sam (sales) voor meer informatie of om een persoonlijke demo in te plannen. We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00 uur. Support? Bel 050-2110016

Antwoord op al je vragen over een website voor je leden

Net een nieuwe website laten maken? Of simpelweg nog tevreden met de huidige site? Dat kunnen we begrijpen. In alle pakketten zit een website omdat ons systeem hieraan gekoppeld is. Op die manier kunnen leden gegevens invoeren, aanpassen, verwijderen, maar ook gedeelde bestanden downloaden, groepen inzien en facturen betalen. Ook modules zoals online lid worden, evenementen en nieuws zijn gekoppeld aan de website. Het zou zonde zijn om geen gebruik te maken van deze functionaliteit.

Wil je je eigen domeinnaam gebruiken voor je verenigingswebsite? Dan is het noodzakelijk een SSL-certificaat aan te schaffen. Hiermee beveiligen we de verbinding tussen de bezoeker van de website en de servers van Congressus. Zo kan niemand ongewenst meekijken. Je herkent een beveiligde verbinding aan het groene slotje in de adresbalk van je browser. Dit zit bij de pakketprijs in.

Bij alle pakketten krijg je van ons een website met een standaard lay-out. Deze kun je aanpassen aan de huisstijl van jouw vereniging zodat de site zijn eigen identiteit heeft.

Wil je toch net dat beetje meer? Of heb je zelf een briljant idee voor het design van je nieuwe website? We maken met liefde een website op maat! De kosten voor een maatwerk site zijn afhankelijk van je wensen. Vertel ons wat je in gedachten hebt, zodat we vrijblijvend een voorstel kunnen doen.

Heb je andere vragen over het gebruik van Congressus? Bekijk onze veelgestelde vragen.