image image
Overal online beheerbaarJe beheert je ledenlijst, met uitgebreide lidprofielen, overal online
Maak verschillende groepen Segmenteer je leden met groepen en filters, makkelijk voor communicatie
Leden importeren en exporteren Met gemak kun je leden importeren en exporteren
Shape
shapeshape

Leden online beheerbaar

Je leden zijn overal te beheren, online, door iedereen in het bestuur. Ook leden passen gemakkelijk hun eigen lidprofiel aan via de website. 

  • Automatische controle van gegevens Wij voeren een automatische check uit. Zo voorkom je fouten bij belangrijke velden als IBAN en e-mail.
  • Eigen profiel aanpassen Makkelijk! Is een van je leden verhuisd, van baan veranderd of wil je lid opzeggen? Het kan eenvoudig online doorgegeven worden.
  • Inzicht in je leden De communicatie met leden is inzichtelijk per lid, ook aankopen, aanmeldingen en betalingen beheer je eenvoudig online. 
image

Maak verschillende groepen

Elk lid heeft een eigen profiel in het online ledenbestand. Je kunt je leden, zoeken, groeperen, een status geven en segmenteren, makkelijk!

  • Geef ieder lid de gewenste ‘status’ Verdeel lidstatussen onder in huidige, gearchiveerde en verwijderde leden. Je betaald niet of niet actieve leden!
  • Maak verschillende groepen aan Bestuur, commissie of vakgroep? Maak een groep aan. Makkelijk een selectie voor bepaalde evenementen of de nieuwsbrief.
  • Selecteer, filter en segmenteer Maak een selectie in je ledenbestand. Segmenteer en filter eenvoudig groepen, voor evenementen bijvoorbeeld.
image

Leden importeren en exporteren

Je leden importeren of exporteren? Ook eenvoudig en snel met onze software. 

  • Online lid worden Nieuwe leden werven via de website zonder hulp van de secretaris? Het (aspirant-)lid kan zich online inschrijven bij de vereniging. 
  • Importeer je huidige ledenbestand Je importeert je huidige ledenbestand eenvoudig en snel vanuit een Excel bestand. Slimme velden zorgen dat alles direct én correct op zijn plek staat. 
  • Leden exporteren Leden exporteer je eenvoudig in het gewenste formaat. Of wissel gegevens uit via onze API. 
image
shape

De totaaloplossing van Congressus

Congressus biedt dé totaaloplossing voor jouw vereniging door ledenadministratie te combineren met financiële administratie, een eigen website en communicatie met de leden. Op 1 plek!

Icon

Ledenadministratie

Icon

Financiële administratie

Icon

Verenigingswebsite

Icon

Communicatie

Shape

De mogelijkheden zijn eindeloos

Of je vereniging nu 40 of 4000 leden heeft, je wilt overzicht, gemak en orde. Maar je wilt vooral doen wat belangrijk is, minder administratie dus en meer vereniging.

Meer dan 200 verenigingen zijn blij met Congressus!
image

T.B.V. Lugus

Studievereniging

Congressus biedt ons de ideale tools om een op onze vereniging toegespitste ledenadministratie bij te houden.

Bestuur2011-2012

TBV Lugus is een actieve studievereniging met ruim 600 leden. Zij maken optimaal gebruik van alle mogelijkheden die Congressus ze biedt, bijvoorbeeld een maatwerk website en verenigings app.

SVGshapeshapeshape

Klaar voor méér vereniging? Start vandaag nog met Congressus, software voor jouw vereniging.

Maak geheel vrijblijvend je eigen Congressus omgeving aan en ontdek hoe je eenvoudig je vereniging kan beheren.

Avtar
Of bel met Sam (sales) voor meer informatie of om een persoonlijke demo in te plannen. We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00 uur. Support? Bel 050-2110016

Antwoord op al je vragen over ledenadministratie

Uiteraard hebben we rekening gehouden met de privacygevoeligheid van alle gegevens. Veiligheid staat dan ook voorop! Daarom werken we o.a. alleen maar met een beveiligde verbindingen middels SSL certificaten én uitstekend beveiligde servers. Het bewaren en beheerbaar maken van de gegevens van jouw vereniging is ons werk. We doen er dan ook alles aan deze veilig te houden.

Doe niet zo gek! We zijn er om tijd te besparen, niet om tijd te verspillen. Als eenmalige, kosteloze service importeren wij jullie ledenbestand zodat je vrijwel direct aan de slag kunt met Congressus.

Als je Congressus gebruikt hoef je zelf geen backups meer te maken. Tenzij je het zelf erg leuk vindt natuurlijk! Wij weten als geen ander hoe belangrijk deze gegevens voor een vereniging zijn. Ze verliezen is geen optie. Daarom maken wij dagelijks een backup van al je gegevens. Weer een ding minder om je druk over te maken!

In Congressus kun je leden archiveren zodat je de gegevens wel kunt bewaren (voor bijvoorbeeld een Lustrum), maar deze leden kunnen niet meer inloggen op de verenigingswebsite. Deze leden kun je kosteloos in Congressus beheren. Wél kun je gearchiveerde leden mailen.

Heb je andere vragen over het gebruik van Congressus? Bekijk onze veelgestelde vragen.