image image
Nieuwsbrieven versturen Houd je leden eenvoudig op de hoogte met een nieuwsbrief
Mailing en SMS Gepersonaliseerde e-mails en SMS naar alle leden of bepaalde groepen
Website als communicatietool Communiceer met leden en externen via je verenigingswebsite
Shape
shapeshape

Nieuwsbrieven versturen

Communication is key! Stuur wekelijks, maandelijks of zelfs dagelijks een nieuwsbrief om leden op de hoogte te houden van de meest recente informatie.

  • Eenvoudig personaliseren Met behulp van tags kun je informatie van het lid in nieuwsbrief automatisch laten invullen. bijvoorbeeld een naam of activatielink.
  • Selecteer ontvangers Je selecteert eenvoudig ontvangers, leden die zich voor een specifiek evenement hebben aangemeld, meer informatie willen of nog niet betaald hebben.
  • Verschillende identiteiten Verstuur mails vanaf verschillende afzenders, zoals secretaris, voorzitter of penningmeester en selecteer vanaf welk adres je wilt mailen.
image

Mailing en SMS

Naast communicatie via nieuwsbrieven, communiceer je ook eenvoudig door het sturen van een SMS of een e-mail vanuit hetzelfde systeem. 

  • SMS versturen naar je leden Het klinkt ouderwets, maar het kan handig zijn, als het om een spoedbericht gaat bijvoorbeeld.
  • E-mail beheer op 1 plek Alle e-mails die verstuurd vanuit de software. Inzicht voor alle bestuurders, statistieken over ontvangst en openen en eenvoudige selectie van groepen en leden. 
  • Statistieken Direct inzicht in het percentage en de hoeveelheid ontvangen, gelezen en mislukte mailings. 
image

Website als communicatietool

Gebruik de website om met je leden en externen te communiceren. Bepaal zelf welke content je wanneer zichtbaar maakt, en voor wie.

  • Login voor leden Bepaal zelf welke informatie je beschikbaar maakt voor externen. Plaats je verenigingsfoto’s, de almanak of besloten evenementen bijvoorbeeld achter de login.
  • Genereer sponsorinkomsten Door het tonen van bedrijfsprofielen, vacatures en advertenties op de website van de vereniging kun je efficiënt sponsoren werven.
  • Forum en Blog Laat leden zelf onderwerpen aansnijden en bespreken met Forums, of publiceer blogberichten van verschillende auteurs. 
image
shape

De totaaloplossing van Congressus

Congressus biedt dé totaaloplossing voor jouw vereniging door financiële administratie te combineren met ledenadministratie, een eigen website en communicatie met de leden. Op 1 plek!

Icon

Ledenadministratie

Icon

Financiële administratie

Icon

Verenigingswebsite

Icon

Communicatie

Shape

De mogelijkheden zijn eindeloos

Of je vereniging nu 40 of 4000 leden heeft, je wilt overzicht, gemak en orde. Maar je wilt vooral doen wat belangrijk is, minder administratie dus en meer vereniging.

Meer dan 200 verenigingen zijn blij met Congressus!
image

J.B.S.V. Dorknoper

Studievereniging

Dank voor de prettige samenwerking en overstap naar jullie diensten! Iedereen is meer dan tevreden met de eenvoud en het mooie uiterlijk van de website, dank daarvoor!

Rutger KooijmanSecretaris 2014-2015

Met Congressus houdt J.B.S.V. het overzicht over haar leden, commisies, besturen, vakgroep en adviesorganen. Allemaal vanuit 1 omgeving!

image

FSV Fysiek

Studievereniging

Congressus combineert wat we eerder met allemaal losse elementen deden.

Carmel ThijssenExtern Coördinator 2014-2015

FSV Fysiek is ondertussen uitgegroeid tot een grote vereniging met 10 commissies en 1390 leden. Met het totaalpakket van Congressus houden ze de administratie overzichtelijk en up-to-date.

SVGshapeshapeshape

Klaar voor méér vereniging? Start vandaag nog met Congressus, software voor jouw vereniging.

Maak geheel vrijblijvend je eigen Congressus omgeving aan en ontdek hoe je eenvoudig je vereniging kan beheren.

Avtar
Of bel met Sam (sales) voor meer informatie of om een persoonlijke demo in te plannen. We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00 uur. Support? Bel 050-2110016

Antwoord op al je vragen over financiële administratie

We bieden een mogelijkheid op mailings en nieuwsbrieven te versturen vanuit Congressus. Helaas kun je (nog) niet koppelen met externe services zoals Mailchimp.

Je kunt alle bestuursleden verschillende rollen toekennen. Zo kan iedereen zien welke communicatie er is geweest, maar dat hoeft dus niet.

Jazeker, wil je blogs en vlogs publiceren op jouw website kan dat. Het CMS van Congressus biedt een functie om artikelen (blogs) te plaatsen en via bijvoorbeeld Youtube kun je vlogs toevoegen aan jouw verenigingswebsite.

Heb je andere vragen over het gebruik van Congressus? Bekijk onze veelgestelde vragen.