Shape
shapeshape
Shape
shapeshape

Congressus gaat perfect samen met andere tools!

Met de Moneybird koppeling worden de leden in de ledenadministratie als 'Contact' aangemaakt in Moneybird. Wijzigingen in de ledenadministratie worden direct verwerkt in je Moneybird-administratie. Hierdoor hoef je wijzigingen maar één keer door te voeren en is jouw administratie altijd tiptop in orde. Wel zo makkelijk dus!

Een vereniging is veel meer dan een gezamenlijk logo of clubgebouw; het is een gedeelde passie. Het is iets persoonlijks, en dat hoort niet thuis in een postvak. Socie brengt de vereniging dichter bij de leden, daar waar het hoort: in de broekzak van de leden.

Met de Exact Online koppeling zorgen we ervoor dat updates in het profiel van een lid automatisch verwerkt worden in de relatie in Exact Online. Op deze manier heb je altijd de meest up-to-date gegevens bij de hand. En hoef je wijzigingen maar één keer door te voeren.

Creëer een afgeschermd social netwerk binnen je groep, bedrijf of vereniging. Doordat iedereen de app in zijn/haar broekzak heeft, bereik je iedereen direct. Als bestuur naar de leden of onderling.

Congressus werkt samen met Mollie voor het verwerken van iDeal-betalingen. Mollie helpt ondernemingen van elk formaat efficiënter te werken door een betrouwbare, maar makkelijk te gebruiken, betaaloplossing.

Deze koppeling maakt het mogelijk om eenvoudig een export van leden- en contributiedata vanuit Congresses in het ClubCollect systeem in te laden. Een betere financiële gezondheid genereert meer activiteit en betrokkenheid en brengt de vereniging tot leven.

Onze krachtige API is makkelijk te gebruiken en biedt veel mogelijkheden. Via de API kun je als klant zelf aan de slag met de gegevens die beschikbaar zijn in je Congressus administratie.

 Makkelijk, méér vereniging!
SVGshapeshapeshape

Klaar voor méér vereniging? Start vandaag nog met Congressus, software voor jouw vereniging.

Maak geheel vrijblijvend je eigen Congressus omgeving aan en ontdek hoe je eenvoudig je vereniging kan beheren.

Avtar
Of bel met Sam (sales) voor meer informatie of om een persoonlijke demo in te plannen. We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00 uur. Support? Bel 050-2110016