shape image Crop-image

iDeal is direct bruikbaar

Toevoegen van iDeal aan de website een tijdrovende klus? Niet met Congressus! Al onze klanten kunnen direct iDeal gebruiken op de website. Hiervoor werkt Congressus samen met betaaldienstverlener Mollie. Zij faciliteren de betalingen en beheren het overgemaakte geld op hun tussenrekening. Congressus geeft je vereniging inzicht in alle betalingen en toont het saldo op de tussenrekening. Inloggen op een andere website voor actuele statistieken is dus niet meer nodig.

Betalingen via iDeal ideaal voor externen

Betalingen via iDeal zijn ideaal om externen te laten betalen voor je producten. Zij kunnen inloggen als gast en zo bijvoorbeeld evenement tickets voor externen afrekenen. Geen gedoe met achterstallige betalingen van externen dus!

Inkomsten worden wekelijks uitbetaald

Alle betalingen worden overgemaakt op een tussenrekening van de vereniging bij Mollie. Wanneer de vereniging de aanmelding bij Mollie heeft afgerond, wordt het bedrag op de tussenrekening wekelijks overgemaakt naar de vereniging.

Lage kosten

Elke succesvolle betaling kost slechts €0,39 (ex. BTW). Deze kosten worden verrekend met het bedrag op de tussenrekening van de vereniging bij Mollie.

SVGshapeshapeshape

Klaar voor méér vereniging? Start vandaag nog met Congressus, software voor jouw vereniging.

Maak geheel vrijblijvend je eigen Congressus omgeving aan en ontdek hoe je eenvoudig je vereniging kan beheren.

Avtar
Of bel met Sam (sales) voor meer informatie of om een persoonlijke demo in te plannen. We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00 uur. Support? Bel 050-2110016