Tips & inspiratie

Een webshop voor je vereniging

Wil je meer inkomsten en bekendheid genereren met je vereniging? Met een webshop vol merchandising sla je twee vliegen in één klap. Een verpleegkundig horloge, sokken of een kalender. Wat staat er in jullie webshop?

door Marthijs op 3 januari 2022 2 minuten leestijd
image

Je eigen merchandise draagt bij aan de zichtbaarheid van je vereniging en je spekt er de verenigingspaarpot ook nog eens mee. Maar wat kun je als vereniging in je webshop verkopen? Wij zetten een aantal voorbeelden voor je op een rij.

Sokken, truien, mondkapjes en tassen

Een kekke trui met het logo van je vereniging? Heuse verenigingssokken? Of een handige tas? Sommige verenigingen hebben van de nood een deugd gemaakt en hebben zelfs hun eigen mondkapjes. Bij SV Toep kun je alle genoemde voorbeelden vinden in hun webshop.

Specifiek gericht op je leden

Iedereen kan wel sokken, een trui of een tas gebruiken, maar er zijn ook verenigingen die zich specifiek richten op het werkveld van hun leden. Zo heeft SV Plexus een verpleegkundig horloge in de webshop staan en kunnen leden van Groninger Studenten Beachvolleybal Vereniging Tweeslag hun sportbenodigdheden scoren via hun webshop.

Out of the box

Vind je bovenstaande een verzameling van open deuren? Te standaard voor jouw vereniging? Denk dan out of the box. Studentenvoetbalvereniging The Knickerbockers verkoopt voor het goede doel een blotebillenkalender in haar webshop.

Webshop voor jullie vereniging?

Ben je geïnspireerd door bovenstaande artikelen? Wil je ook een webshop op je verenigingswebsite? Als je bij Congressus het Pro-pakket of Enterprise-pakket hebt, zit de webshopmodule bij je pakket in. Onze pakketten zijn flexibel en een overstap omhoog (of naar beneden) is zo gemaakt. Heb je hulp nodig bij het inrichten van je webshop? Neem vooral contact met ons op.

shape image

Heb je nog vragen over dit onderwerp?

Neem contact op met Marthijs.

SVGshapeshapeshape

Klaar voor méér vereniging? Start vandaag nog met Congressus, software voor jouw vereniging.

Maak geheel vrijblijvend je eigen Congressus omgeving aan en ontdek hoe je eenvoudig je vereniging kan beheren.

Avtar
Of bel met Sam (sales) voor meer informatie of om een persoonlijke demo in te plannen. We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00 uur. Support? Bel 050-2110016