Alles voor je leden op één plek Alle informatie voor en over leden op 1 plek beheren in Congressus.
Krachtige (financiële) administratie Betalen via iDeal, incasseren volgens SEPA of gewoon contant!
Een eigen responsive website Alle informatie op 1 plek voor de studenten- en reünistenvereniging
shape image Crop-image
Shape
shapeshape

Ledenadministratie

Beheer huidige leden, reünisten, actieve en niet-actieve leden op 1 plek. Publiceer nieuws & agenda-items op je verenigingswebsite. Communiceer met leden via social media, e-mail of sms. Alles voor je leden op 1 plek. 

  • Je ledenlijst altijd overal online Alle leden hebben een eigen profiel in de online ledenlijst. Het profiel bevat personalia en adresgegevens, maar ook een overzicht van inschrijvingen en aankopen. 
  • Communiceer met je leden Communication is key! Stuur wekelijks, maandelijks of zelfs dagelijks een nieuwsbrief, houdt je leden op de hoogte met sms of informeer ze met blogs & vlogs op de je website.
  • Leden eenvoudig beheren Beheer, segmenteer en groepeer je leden. Makkelijk, overzichtelijk en eenvoudig. 
image

Financiële administratie

Beheer contributie. Verkoop tickets. Zet een webshop op. Laat je leden betalen met iDeal of automatische incasso. Congressus biedt de software voor financiële administratie, maar dan makkelijk. 

  • Automatische incasso met SEPA Krijg meer grip op de betaling van contributie. Je incasseert eenvoudig wanneer jij dat wilt. In de online beheeromgeving koppel je betalingen eenvoudig aan leden. 
  • Online betalen met iDeal Laat je leden direct betalen per iDeal. Kaartverkoop voor evenementen wordt zo wel erg eenvoudig! Ook producten en openstaande verkopen zijn te betalen met iDeal.
  • Eigen webshop en online verkoop Verkoop je eigen merchandise, tickets of producten nu via de webshop die geïntegreerd is op de verenigingswebsite. 
image

Website en Communicatie

Je eigen professionele website. Met fotografie, video en tekst houd je je leden op de hoogte van belangrijke data en interessante informatie. 

  • Professionele responsive website Je website snel online. Beheer eenvoudig met het CMS van Congressus. Pas de kleuren, fotografie en het logo aan in de huisstijl van jouw studentenvereniging. 
  • Eenvoudig CMS Je maakt eenvoudig nieuwe pagina’s aan of een nieuw artikel. Agenda items, foto’s en video’s toevoegen of het aanmaken van evenementen is vanaf nu dus ook heel makkelijk.
  • Leden, evenementen en meer Login voor je leden, aanmelden voor en informatie over evenementen, je houdt je leden op de hoogte van alle belangrijke zaken.
image
shape

De totaaloplossing van Congressus

Congressus biedt dé totaaloplossing voor jouw vereniging door financiële administratie te combineren met ledenadministratie, een eigen website en communicatie met de leden. Op 1 plek!

Icon

Ledenadministratie

Icon

Financiële administratie

Icon

Verenigingswebsite

Icon

Communicatie

Shape

De mogelijkheden zijn eindeloos

Of er nu 40 of 4000 leden zijn aangesloten bij jouw studentenvereniging, met Congressus beheer je alles op 1 plek, snel en makkelijk, zodat je tijd over houdt voor dingen die écht belangrijk zijn!

Meer dan 200 verenigingen zijn blij met Congressus!
image

FSV Fysiek

Studievereniging

Congressus combineert wat we eerder met allemaal losse elementen deden.

Carmel ThijssenExtern Coördinator 2014-2015

FSV Fysiek is ondertussen uitgegroeid tot een grote vereniging met 10 commissies en 1390 leden. Met het totaalpakket van Congressus houden ze de administratie overzichtelijk en up-to-date.

SVGshapeshapeshape

Klaar voor méér vereniging? Start vandaag nog met Congressus, software voor jouw vereniging.

Maak geheel vrijblijvend je eigen Congressus omgeving aan en ontdek hoe je eenvoudig je vereniging kan beheren.

Avtar
Of bel met Sam (sales) voor meer informatie of om een persoonlijke demo in te plannen. We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00 uur. Support? Bel 050-2110016

Antwoord op al je vragen over ledenadministratie

Uiteraard hebben we rekening gehouden met de privacygevoeligheid van alle gegevens. Veiligheid staat dan ook voorop! Daarom werken we o.a. alleen maar met een beveiligde verbindingen middels SSL certificaten én uitstekend beveiligde servers. Het bewaren en beheerbaar maken van de gegevens van jouw vereniging is ons werk. We doen er dan ook alles aan deze veilig te houden.

Doe niet zo gek! We zijn er om tijd te besparen, niet om tijd te verspillen. Als eenmalige, kosteloze service importeren wij jullie ledenbestand zodat je vrijwel direct aan de slag kunt met Congressus.

Als je Congressus gebruikt hoef je zelf geen backups meer te maken. Tenzij je het zelf erg leuk vindt natuurlijk! Wij weten als geen ander hoe belangrijk deze gegevens voor een vereniging zijn. Ze verliezen is geen optie. Daarom maken wij dagelijks een backup van al je gegevens. Weer een ding minder om je druk over te maken!

In Congressus kun je leden archiveren zodat je de gegevens wel kunt bewaren (voor bijvoorbeeld een Lustrum), maar deze leden kunnen niet meer inloggen op de verenigingswebsite. Deze leden kun je kosteloos in Congressus beheren. Wél kun je gearchiveerde leden mailen.

Heb je andere vragen over het gebruik van Congressus? Bekijk onze veelgestelde vragen