shape image Crop-image
Shape
shapeshape

Er was eens een liefde voor verenigingen…

Stapels administratie, zoekgeraakte leden en boekwerken van bonnen. De grootste angst van bestuurders als je het ons vraagt. Dit kan toch zeker makkelijker?

Net als de rest van ons team heeft Congressus oprichter Jochem Pastoor aan het hoofd van een vereniging gestaan. Om de welbekende Excel-ergernissen op te lossen begon Jochem in 2010 te werken aan dé oplossing.

Van een studentenproject naar een 7-koppig team. Van een krappe studentenkamer naar een prachtig werkeiland in het Launch Cafe. Van een ruwe diamant naar een parel van een product. Een product waar ruim 200 verenigingen nu gebruik van maken, en daar zijn we trots op.

Er is veel veranderd, maar onze missie blijft hetzelfde. Een gemakkelijker, plezieriger en efficiënter leven voor bestuurders en leden. Samen met bestuurders streven we ernaar nieuwe, praktische technologieën te ontwikkelen om verenigingen blij te maken. Want daar worden wij weer blij van.

Onze (verenigings)missie

Wij hebben liefde voor verenigingen. Want wat is er mooier dan samen bouwen aan je sport, je studie, en je toekomst?

Sinds 2011 maakt Congressus besturen weer leuk! Vanuit onze uitgebreide ervaring in het verenigingsleven weten we dat er met slimme automatisering en integratie van gegevens veel winst valt te behalen. Het besturen van een vereniging kan veel makkelijker. En wordt veel leuker wanneer de dagelijkse processen een stuk minder aandacht vragen!

Het doel van Congressus is om verenigingen te helpen minder tijd kwijt te zijn aan de dagelijkse administratie. Om het leven van bestuur en leden makkelijker, plezieriger en efficiënter te maken.

Met bijna tien jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve internetdiensten, weten wij dat we de juiste mensen zijn voor deze verenigingsmissie. Samen met jou streven we ernaar nieuwe, praktische technologie te ontwikkelen die jou als onze klant, als vereniging, op weg helpt.

De mensen die het jouw vereniging makkelijker willen maken

Enthousiast, gedreven en met oog voor kwaliteit. Wij zijn Congressus!

shape image

Sam

Voorziet onze verenigingen van het juiste advies en bouwt sterke relaties op met verenigingen. Down to earth, maar straightforward. Sales & volleybal als passie. Koffie? Drinkt hij niet, maar... Sam is al onderweg, hij komt met liefde bij jullie langs.

shape image

Marthijs

Onze commerciële alleskunner. Onderdeel van Expeditie Grunn en Expeditie Congressus. Klantenknuffelaar bij Congressus, fulltime Groninger en sociaal dier. Ben je klant of wil je dat worden? Marthijs is yours!

shape image

Aimée

Aimée is onze stille, maar supersterke kracht op het gebied van strategie. Met haar ambitieuze blik op de toekomst kijkt ze hoe we nóg meer bestuurders en verenigingen kunnen verbinden en inspireren!

shape image

Folmer

Folmer is onze chef tevreden klanten! Hij steekt graag zijn handen uit de mouwen om (toekomstige) Congressus gebruikers te ondersteunen bij lastige vraagstukken. In de chat kun je altijd bij hem terecht voor tips, tricks en GIFs!

shape image

Jelmer

Jelmer houdt zich voornamelijk bezig met het verbeteren van bestaande diensten en het bouwen van nieuwe functionaliteit in Congressus. Grote kans dat je regelmatig gebruik maakt van functionaliteit die door Jelmer gebouwd is.

shape image

Jochem

Jochem is de Beginbaas van Congressus; tijdens een bestuursjaar besloot hij er van alles makkelijker en beter kon! Deze “hobby” is uitgegroeid tot Congressus waarmee we al zoveel verenigingen van dienst kunnen zijn. Jochem is verantwoordelijk voor alle technische ontwikkelingen en houdt zich daarnaast bezig met het reilen en zeilen van het bedrijf.

Kom jij ons team versterken?

Ons doel is de beste software ontwikkelen voor makkelijk meer vereniging. Een fijne werkomgeving, vrijheid, verantwoordelijkheid en blije klanten vinden wij belangrijk. Wil en kan jij een bijdrage leveren aan ons team en aan het ontwikkelen van nog betere software en gebruikerservaring voor verenigingen? Of kan je ons ondersteunen in communicatie en service? Bel! Of mail ons op hallo@congressus.nl op te solliciteren op onderstaande functies of een open sollicitatie in te sturen. 

Als softwarebedrijf groeien we snel, maar we houden het graag relaxed. Daarom hebben we iemand nodig: iemand die het leuk vindt onze klanten te spreken en hen actief benadert, online, telefonisch en in het echt zodra dat weer mag. Een extra speler in ons team die zich alleen maar bezighoudt met onze klanten. Dan kunnen wij ons richten op onze verenigingssoftware die meer dan 200 verenigingen en duizend actieve gebruikers per dag bedient.

Je mag je functie bij ons noemen zoals je zelf wilt: manager klant succes, chef klantengeluk, vertegenwoordiger, chief customer journey, sales person, whatever. Als je onze klanten maar blij maakt (en zorgt voor nieuwe klanten).

Congressus levert een totaaloplossing voor verenigingen. Software waarmee ledenadministratie en financiële administratie voor iedere vereniging makkelijk, overzichtelijk en leuker worden. Onze klant staat centraal in alles wat we dagelijks doen.

We zijn er van overtuigd dat er veel meer verenigingen gelukkig zouden worden van Congressus. Wij streven naar een flinke groei in tevreden klanten. Dat is de reden dat we op zoek zijn naar iemand die ons helpt die ambitie te realiseren.

Wie ben jij? 

We vinden het belangrijk dat je vertrouwen hebt in je eigen kunnen, maar bovenal ook in Congressus. Jij kent onze visie en de software en zorgt dat (potentiële) klanten de meerwaarde van Congressus zien. Je bent een geboren netwerker. Klantsucces en een goed contact met onze klanten is het belangrijkst voor jou. 

 • Maar… je hebt ook ervaring met sales (bij voorkeur SaaS/online) en met customer success management.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je weet de vraagstukken van de klant goed te formuleren, ook als de klant dat nog niet helder voor ogen heeft. 
 • Geen uitdaging is te groot, met jouw doortastendheid krijgt de klant een passende oplossing.
 • Je werkt samen met je collega’s in een klein team, constructief en naar een optimaal resultaat voor onze klanten. 

Congressus werkt op eigen kracht, in een klein team zorgen we voor groei en klantsucces! We zijn trots op onze software en bieden hiermee een fantastische oplossing voor verenigingen. 

Wat bieden wij?

Je krijgt een uitdagende baan bij een van de leukste SaaS bedrijven in Groningen. Een klein team, waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en we samen zorgen voor groei. 

 • Een plek binnen ons team voor 32 – 40 uur per week
 • Alle vrijheid om (deels) vanuit huis te werken
 • Een relaxte werkomgeving in het mooie Launch Cafe in Groningen
 • Een prima salaris obv van jouw werkervaring en wensen 
 • Een fantastisch product waar je dagelijks over mag vertellen 
 • Ruimte om te groeien als commercieel professional  


Enthousiast geworden? Dat begrijpen wij heel goed!

Stuur je LinkedIn profiel en motivatie naar jochem@congressus.nl. We vinden het leuker je te leren kennen in een paar oprechte zinnen, dan middels een lap tekst vol clichés. Heb je nog vragen? Bel ons gerust!

We zien je reactie graag uiterlijk 1 april tegemoet. 

Meer dan 200 verenigingen zijn blij met Congressus!
image

Studievereniging KIC

Studievereniging

Achter de gebruiksvriendelijke interface zit een klantvriendelijk team dat altijd voor je klaar staat.

Sjoerd MulderVoorzitter (2017-2018)

De grootste communicatievereniging van Noord-Nederland maakte dankzij Congressus een grote slag in professionalisering.

image

ConcepT

Studievereniging

Als bestuur heb je alles in één, de website, de ledenadministratie en het incassosysteem. Dit voorkomt een hoop administratieve lasten.

Ramon OppersSecretaris en Functionaris Interne Betrekkingen 2017

In 2015 is ConcepT overgestapt op Congressus om zo alle verschillende processen vanuit één omgeving te kunnen beheren.

SVGshapeshapeshape

Klaar voor méér vereniging? Start vandaag nog met Congressus, software voor jouw vereniging.

Maak geheel vrijblijvend je eigen Congressus omgeving aan en ontdek hoe je eenvoudig je vereniging kan beheren.

Avtar
Of bel met Sam (sales) voor meer informatie of om een persoonlijke demo in te plannen. We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00 uur. Support? Bel 050-2110016