shape image Crop-image
Shape
shapeshape

Er was eens een liefde voor verenigingen…

Stapels administratie, zoekgeraakte leden en boekwerken van bonnen. De grootste angst van bestuurders als je het ons vraagt. Dit kan toch zeker makkelijker?

Net als de rest van ons team heeft Congressus oprichter Jochem Pastoor aan het hoofd van een vereniging gestaan. Om de welbekende Excel-ergernissen op te lossen begon JP in 2010 te werken aan dé oplossing.

Van een studentenproject naar een 7-koppig team. Van een krappe studentenkamer naar een prachtig werkeiland in het Launch Cafe. Van een ruwe diamant naar een parel van een product. Een product waar ruim 200 verenigingen nu gebruik van maken, en daar zijn we trots op.

Er is veel veranderd, maar onze missie blijft hetzelfde. Een gemakkelijker, plezieriger en efficiënter leven voor bestuurders en leden. Samen met bestuurders streven we ernaar nieuwe, praktische technologieën te ontwikkelen om verenigingen blij te maken. Want daar worden wij weer blij van.

Onze (verenigings)missie

Wij hebben liefde voor verenigingen. Want wat is er mooier dan samen bouwen aan je sport, je studie, en je toekomst?

Sinds 2011 maakt Congressus besturen weer leuk! Vanuit onze uitgebreide ervaring in het verenigingsleven weten we dat er met slimme automatisering en integratie van gegevens veel winst valt te behalen. Het besturen van een vereniging kan veel makkelijker. En wordt veel leuker wanneer de dagelijkse processen een stuk minder aandacht vragen!

Het doel van Congressus is om verenigingen te helpen minder tijd kwijt te zijn aan de dagelijkse administratie. Om het leven van bestuur en leden makkelijker, plezieriger en efficiënter te maken.

Met bijna tien jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve internetdiensten, weten wij dat we de juiste mensen zijn voor deze verenigingsmissie. Samen met jou streven we ernaar nieuwe, praktische technologie te ontwikkelen die jou als onze klant, als vereniging, op weg helpt.

De mensen die het jouw vereniging makkelijker willen maken

Enthousiast, gedreven en met oog voor kwaliteit. Wij zijn Congressus!

shape image

Richard

Onze commerciële alleskunner. Richard ontdekt zijn creatieve kant en ondersteunt Congressus op het gebied van communicatie, klantliefde en marketing. Basketballer en voorzitter van MAC Delfzijl in zijn 'vrije' tijd.

shape image

Folmer

Folmer is onze chef tevreden klanten! Hij steekt graag zijn handen uit de mouwen om (toekomstige) Congressus gebruikers te ondersteunen bij lastige vraagstukken. In de chat kun je altijd bij hem terecht voor tips, tricks en GIFs!

shape image

Jelmer

Jelmer houdt zich voornamelijk bezig met het verbeteren van bestaande diensten en het bouwen van nieuwe functionaliteit in Congressus. Grote kans dat je regelmatig gebruik maakt van functionaliteit die door Jelmer gebouwd is.

shape image

Jelle

Serverbeheer, beveiliging, back-ups en al het andere wat lastig en technisch is. Jelle zorgt er dagelijks voor dat al onze diensten veilig en betrouwbaar blijven. Daarnaast helpt Jelle mee bij de doorontwikkeling van onze diensten.

shape image

Jochem

Jochem is de Beginbaas van Congressus; tijdens een bestuursjaar besloot hij er van alles makkelijker en beter kon! Deze “hobby” is uitgegroeid tot Congressus waarmee we al zoveel verenigingen van dienst kunnen zijn. Jochem is verantwoordelijk voor alle technische ontwikkelingen en houdt zich daarnaast bezig met het reilen en zeilen van het bedrijf.

shape image

Katja

Katja brengt graag een verse lading enthousiasme en nieuwsgierigheid bij Congressus. Met allerlei marketing en communicatie doet ze haar best om nog meer verenigingen op de hoogte te stellen van wie we zijn en wat we doen!

shape image

Carmen

Carmen is ons goedlachse en allernieuwste teamlid! Als onderdeel van team support beantwoordt zij samen met Folmer al je vragen via de mail, de chat en aan de telefoon. Ook helpt ze achter de schermen mee gaan het onze marketing en sociale media.

Kom jij ons team versterken?

Jij wilt bij Congressus werken? Wij begrijpen dat!
Kan jij een bijdrage leveren aan ons team en aan het ontwikkelen van nog betere software en gebruikerservaring voor verenigingen? Of kan je ons ondersteunen in communicatie en service? Bel! Of mail ons op hallo@congressus.nl op te solliciteren op onderstaande functies of een open sollicitatie in te sturen. 

Als frontend developer maak je deel uit van het Congressus Team. Binnen dit team zorg jij ervoor dat de websites van onze klanten en webapplicaties er gelikt uit zien en gebruiksvriendelijk werken.

Jij bent helemaal thuis in HTML5 en CSS3. Daarnaast kun je goed uit de voeten met JavaScript, verschillende libraries/frameworks en doen de termen mobile first, browser-compatibility en adaptive design bij jou een heel arsenaal aan bellen rinkelen. Als je ook nog ervaring hebt met LESS, Jinja2 en Git zou dat een mooie extra zijn.

  • 1 à 2 dagen per week (met ruimte voor uitbreiding), op basis van opdracht.
  • Verloning als freelancer of via payroll.
  • Een fantastische werkplek in het bruisende LaunchCafé.

Interesse?

Stuur dan je LinkedIn profiel en motivatie naar hallo@congressus.nl. Wees creatief. We vinden het leuker je te leren kennen in een paar oprechte zinnen, dan middels een lap tekst vol clichés.

Meer dan 200 verenigingen zijn blij met Congressus!
image

Studievereniging KIC

Studievereniging

Achter de gebruiksvriendelijke interface zit een klantvriendelijk team dat altijd voor je klaar staat.

Sjoerd MulderVoorzitter (2017-2018)

De grootste communicatievereniging van Noord-Nederland maakte dankzij Congressus een grote slag in professionalisering.

image

ConcepT

Studievereniging

Als bestuur heb je alles in één, de website, de ledenadministratie en het incassosysteem. Dit voorkomt een hoop administratieve lasten.

Ramon OppersSecretaris en Functionaris Interne Betrekkingen 2017

In 2015 is ConcepT overgestapt op Congressus om zo alle verschillende processen vanuit één omgeving te kunnen beheren.

SVGshapeshapeshape

Klaar voor méér vereniging? Start vandaag nog met Congressus.

Maak gratis en geheel vrijblijvend je eigen Congressus omgeving aan en ontdek hoe jullie snel en makkelijk je leden beheren.

Avtar
Of bel met Folmer of Carmen om een persoonlijke demo in te plannen. We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00 uur.