Onze software helpt bestuursleden hun vereniging te beheren… maar wat kan je nu allemaal met deze tool? Hoe zet je de software slim in en win je niet alleen tijd, maar is het besturen ook nog eens een stuk makkelijker?

Tijdens de Basiscursus bespreken we globaal alle functies in Congressus manager, van ledenadministratie tot het opzetten en bijhouden van je website. We bespreken de functionaliteiten, best practices en geven tips en tricks om makkelijker te besturen. Zo leer je in een korte tijd hoe je nóg meer uit je vereniging (administratie) kunt halen. Voor financiële administratie organiseren we een Financiële cursus. Tijdens deze cursus bespreken we alles dat jij als penningmeester moet weten, lichten we de nieuwe facturen functionaliteit toe en is er ruimte voor vragen.

Jouw hosts deze middag

 

Folmer – Customer support Congresses
Folmer is onze chef tevreden klanten!

 

 

Jochem congressus
Jochem – Jochem is de Beginbaas van Congressus
Jochem is verantwoordelijk voor alle technische ontwikkelingen en houdt zich daarnaast bezig met het reilen en zeilen van het bedrijf.

Datum, tijd en locatie

 

Datum:
Basiscursus: 30 november 2021 – meld je hier aan
Financiële cursus: 2 december 2021 – meld je hier aan 

Locatie: Online, dus gewoon vanuit je luie stoel
Tijd: 15.00 uur tot 16.30 uur

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 15.00 Introductie
  • 15.05 Een snelle overzichtelijke route door de software
  • 15.55 Pauze 
  • 16.00 Q&A 
  • 16.15 Mogelijkheid tot verenigings-gerelateerde vragen 

Online cursus Congressus Manager

Je kunt de live webinar volgen vanuit je eigen (luie) stoel! We sturen je van tevoren een link waarmee je deel kunt nemen. We beantwoorden de vragen die je hebt tijdens de Q&A.

Note: Kan je niet op deze datum, maar heb je wel interesse in een van de cursussen? Laat het ons weten, bij genoeg animo zullen we een extra moment prikken. Of vraag de een cursus aan voor jouw voltallig bestuur.

We hebben een maximaal aantal deelnemers van 25 personen.
De kosten voor de webinar zijn €17,50 per persoon, excl. btw.

Prive cursus of training

We geven tevens inhouse cursussen en training, bijvoorbeeld met het voltallig bestuur. Dat kan bij jullie of bij ons op kantoor. Neem contact op voor een van onze cursussen voor jouw bestuur of voor de training op maat.