Shape
shapeshape

Ledenadministratie

No items found

Ledenwebsite

Net een nieuwe website laten maken? Of simpelweg nog tevreden met de huidige site? Dat kunnen we begrijpen. In alle pakketten zit een website omdat ons systeem hieraan gekoppeld is. Op die manier kunnen leden gegevens invoeren, aanpassen, verwijderen, maar ook gedeelde bestanden downloaden, groepen inzien en facturen betalen. Ook modules zoals online lid worden, evenementen en nieuws zijn gekoppeld aan de website. Het zou zonde zijn om geen gebruik te maken van deze functionaliteit.

Wil je je eigen domeinnaam gebruiken voor je verenigingswebsite? Dan is het noodzakelijk een SSL-certificaat aan te schaffen. Hiermee beveiligen we de verbinding tussen de bezoeker van de website en de servers van Congressus. Zo kan niemand ongewenst meekijken. Je herkent een beveiligde verbinding aan het groene slotje in de adresbalk van je browser. Dit zit bij de pakketprijs in.

Bij alle pakketten krijg je van ons een website met een standaard lay-out. Deze kun je aanpassen aan de huisstijl van jouw vereniging zodat de site zijn eigen identiteit heeft.

Wil je toch net dat beetje meer? Of heb je zelf een briljant idee voor het design van je nieuwe website? We maken met liefde een site op maat! De kosten voor een maatwerk site zijn afhankelijk van je wensen. Kom langs voor een kop koffie en vertel ons wat je in gedachten hebt zodat wij een vrijblijvende offerte voor je kunnen opstellen.

Financiele administratie

Nee, Congressus biedt alleen een debiteuren registratie. Wel proberen we het zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Zo kun je een koppeling maken met Exact Online, of met de module Bank Import je banktransacties importeren in Congressus.

Nee, Congressus heeft alleen een koppeling met Mollie. Gelukkig kun je direct vanuit Congressus Manager een account aanmaken bij Mollie en aan de slag met iDeal!

Congressus ondersteunt meerdere financiële entiteiten. Je kunt daarmee aparte administraties bijhouden voor bijvoorbeeld je vereniging, een aanverwante stichting of de sociëteit van je vereniging. Je kunt eenvoudig instellen door welke financiële entiteit een betaling wordt verwerkt.

Communicatie

We bieden een mogelijkheid op mailings en nieuwsbrieven te versturen vanuit Congressus. Helaas kun je (nog) niet koppelen met externe services zoals Mailchimp.

Je kunt alle bestuursleden verschillende rollen toekennen. Zo kan iedereen zien welke communicatie er is geweest, maar dat hoeft dus niet.

Jazeker, wil je blogs en vlogs publiceren op jouw website kan dat. Het CMS biedt een functie om artikelen (blogs) te plaatsen en via bijvoorbeeld Youtube kun je vlogs toevoegen aan jouw website.

Tarieven

Dat kun je uitrekenen: de pakketprijs + (aantal leden x lidprijs per maand). Je betaalt alleen voor leden die ook login mogelijkheid krijgen op de website. Andere lidstatusen (bijvoorbeeld oud-leden) kun je gratis beheren. Ook een extra module? Vergeet die dan niet toe te voegen. Meer dan 1500 leden of een enterprise pakket? Stuur ons een berichtje, dan stellen we een offerte op!

Ja, bijna alles! Wil je dat wij je administratie inrichten, je verenigingswebsite opzetten en je begeleiden bij al het Congressus gebruik? Laten we de wensen en mogelijkheden bespreken onder het genot van een kop koffie en wij brengen een passende offerte uit.

Nee! Dat scheelt weer 🙂 Je betaalt alleen voor de leden die de mogelijkheid krijgen om in te loggen op je website. Gearchiveerde lidstatussen kun je kosteloos beheren in Congressus.

Aan het einde van de maand krijg je een factuur voor de kosten van pakket, leden en eventueel extra modules of uitbreidingen. Pakketten en modules zijn maandelijks opzegbaar, dus je kunt je mogelijkheden gemakkelijk uitbreiden.

Shape
Meer dan 200 verenigingen zijn blij met Congressus!
image

Studievereniging KIC

Studievereniging

Achter de gebruiksvriendelijke interface zit een klantvriendelijk team dat altijd voor je klaar staat.

Sjoerd MulderVoorzitter 2017-2018

De grootste communicatievereniging van Noord-Nederland maakte dankzij Congressus een grote slag in professionalisering.

image

SA LMR

Studievereniging

Geweldige en snelle service! Als 'klant' voel je jezelf echt koning, tot in hoeverre klant het juiste woord is! Door de easy way of communicatie lijkt het meer op het begin van een mooie vriendschap!

Youri van der PoelVoorzitter 2017-2018

De studievereniging voor Logistics Management studenten aan de Hogeschool Rotterdam. Een vierde van de leden zet zich actief in voor de website, wat allemaal kan vanuit hetzelfde systeem.

image

KNVM

Vakvereniging

Als bestuurslid werk ik bijna dagelijks met het Congressus beheersysteem, wat overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk is.

Dr. Dennis ClaessenWebsite & Communications

De KNVM heeft ongeveer 1500 leden met verschillende secties. Met Congressus kunnen alle secties en besturen vanuit één administratie hun werk doen.

SVGshapeshapeshape

Klaar voor méér vereniging? Start vandaag nog met Congressus.

Maak gratis en geheel vrijblijvend je eigen Congressus omgeving aan en ontdek hoe jullie snel en makkelijk je leden beheren.

Avtar
Of bel met Katja, Folmer of Carmen om een persoonlijke demo in te plannen. We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00 uur.