Shape
shapeshape

Ledenwebsite

Net een nieuwe website laten maken? Of simpelweg nog tevreden met de huidige site? Dat kunnen we begrijpen. In alle pakketten zit een website omdat ons systeem hieraan gekoppeld is. Op die manier kunnen leden gegevens invoeren, aanpassen, verwijderen, maar ook gedeelde bestanden downloaden, groepen inzien en facturen betalen. Ook modules zoals online lid worden, evenementen en nieuws zijn gekoppeld aan de website. Het zou zonde zijn om geen gebruik te maken van deze functionaliteit.

Wil je je eigen domeinnaam gebruiken voor je verenigingswebsite? Dan is het noodzakelijk een SSL-certificaat aan te schaffen. Hiermee beveiligen we de verbinding tussen de bezoeker van de website en de servers van Congressus. Zo kan niemand ongewenst meekijken. Je herkent een beveiligde verbinding aan het groene slotje in de adresbalk van je browser. Dit zit bij de pakketprijs in.

Bij alle pakketten krijg je van ons een website met een standaard lay-out. Deze kun je aanpassen aan de huisstijl van jouw vereniging zodat de site zijn eigen identiteit heeft.

Wil je toch net dat beetje meer? Of heb je zelf een briljant idee voor het design van je nieuwe website? We maken met liefde een website op maat! De kosten voor een maatwerk site zijn afhankelijk van je wensen. Vertel ons wat je in gedachten hebt, zodat we vrijblijvend een voorstel kunnen doen.

Financiele administratie

Nee, Congressus biedt alleen een debiteuren registratie. Wel proberen we het zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Zo kun je een koppeling maken met Exact Online, of met de module Bank Import je banktransacties importeren in Congressus.

Congressus heeft een koppeling met Mollie. Heb je al een account bij Mollie? Dan koppelen we die aan Congressus. Als je nog geen account hebt bij Mollie, kun je die aanmaken vanuit Congressus en aan de slag met iDeal!

Ja! Congressus ondersteunt meerdere financiële entiteiten. Je kunt daarmee aparte administraties bijhouden voor bijvoorbeeld je vereniging, een aanverwante stichting of de sociëteit van je vereniging. Je kunt eenvoudig instellen door welke financiële entiteit een betaling wordt verwerkt.

Communicatie

We bieden een mogelijkheid op mailings en nieuwsbrieven te versturen vanuit Congressus. Helaas kun je (nog) niet koppelen met externe services zoals Mailchimp.

Je kunt alle bestuursleden verschillende rollen toekennen. Zo kan iedereen zien welke communicatie er is geweest, maar dat hoeft dus niet.

Jazeker, wil je blogs en vlogs publiceren op jouw website kan dat. Het CMS van Congressus biedt een functie om artikelen (blogs) te plaatsen en via bijvoorbeeld Youtube kun je vlogs toevoegen aan jouw verenigingswebsite.

Tarieven

Dat kun je uitrekenen: de pakketprijs + (aantal leden x lidprijs per maand). Je betaalt alleen voor leden die ook login mogelijkheid krijgen op de website. Andere lidstatusen (bijvoorbeeld oud-leden) kun je gratis beheren. Ook een extra module? Vergeet die dan niet toe te voegen. Meer dan 1500 leden of een enterprise pakket? Stuur ons een berichtje, dan stellen we een offerte op!

De ledenprijs die je maandelijks betaalt, geldt alleen voor je ‘huidige leden.’ Huidige leden zijn leden die de mogelijkheid krijgen om in te loggen op de website van je vereniging.

Binnen de ledenadministratie van Congressus kan je ook ‘gearchiveerde lidstatussen’ beheren. Leden met een gearchiveerde lidstatus kunnen niet inloggen op de verenigingswebsite, maar hun gegevens heb je wel in je administratie staan. Handig voor wanneer je oud-leden wel op de hoogte wil houden over de ontwikkelingen binnen je vereniging. Voor leden met een gearchiveerde lidstatus betaal je geen ledenprijs en gearchiveerde lidstatussen kun je kosteloos beheren in Congressus.

Nee! Dat scheelt weer 🙂 Je betaalt alleen voor de leden die de mogelijkheid krijgen om in te loggen op je website. Gearchiveerde lidstatussen kun je kosteloos beheren in Congressus.

Aan het einde van de maand krijg je een factuur voor de kosten van pakket, leden en eventueel extra modules of uitbreidingen. Pakketten en modules zijn maandelijks te wijzigen, dus je kunt je mogelijkheden gemakkelijk uitbreiden.

Het is mogelijk om je maandelijkse factuur van Congressus te laten incasseren van de rekening van je vereniging. Dat scheelt de penningmeester weer een handeling. Hoe schakel je over naar automatische incasso? Via Congressus Manager geef je eenvoudig een machtiging voor automatische incasso.

Ja, bijna alles! Wil je dat wij je administratie inrichten, je verenigingswebsite opzetten en je begeleiden bij al het Congressus gebruik? Onze consultants ondersteunen je met hun jarenlange ervaring in de wereld van verenigingen. Zo zorgen we dat je organisatie en het platform van Congressus naadloos integreren. Daarnaast bieden we uitgebreide training op locatie, zodat je een goede start maakt!

Shape
Meer dan 200 verenigingen zijn blij met Congressus!
image

Studievereniging KIC

Studievereniging

Achter de gebruiksvriendelijke interface zit een klantvriendelijk team dat altijd voor je klaar staat.

Sjoerd MulderVoorzitter 2017-2018

De grootste communicatievereniging van Noord-Nederland maakte dankzij Congressus een grote slag in professionalisering.

image

SA LMR

Studievereniging

Geweldige en snelle service! Als 'klant' voel je jezelf echt koning, tot in hoeverre klant het juiste woord is! Door de easy way of communicatie lijkt het meer op het begin van een mooie vriendschap!

Youri van der PoelVoorzitter 2017-2018

De studievereniging voor Logistics Management studenten aan de Hogeschool Rotterdam. Een vierde van de leden zet zich actief in voor de website, wat allemaal kan vanuit hetzelfde systeem.

image

KNVM

Vakvereniging

Als bestuurslid werk ik bijna dagelijks met het Congressus beheersysteem, wat overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk is.

Dr. Dennis ClaessenWebsite & Communications

De KNVM heeft ongeveer 1500 leden met verschillende secties. Met Congressus kunnen alle secties en besturen vanuit één administratie hun werk doen.

SVGshapeshapeshape

Klaar voor méér vereniging? Start vandaag nog met Congressus, software voor jouw vereniging.

Maak geheel vrijblijvend je eigen Congressus omgeving aan en ontdek hoe je eenvoudig je vereniging kan beheren.

Avtar
Of bel met Sam (sales) voor meer informatie of om een persoonlijke demo in te plannen. We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00 uur. Support? Bel 050-2110016