Alles voor je leden op één plek Alle informatie voor en over leden op 1 plek beheren in Congressus.
Krachtige (financiële) administratie Betalen via iDeal, incasseren volgens SEPA of gewoon contant!
Een eigen responsive website Alle informatie op 1 plek voor de studenten van jouw studievereniging
shape image Crop-image
Shape
shapeshape

Ledenadministratie

Beheer leden. Publiceer nieuws & agenda-items op de website. Communiceer met leden via social media, e-mail of sms. Alles voor je leden op 1 plek. Software voor ledenadministratie, maar dan makkelijk. 

  • Online Ledenlijst Alle leden van jouw studievereniging hebben een eigen profiel in de online ledenlijst. Je leden beheren is overzichtelijk en makkelijk. 
  • Communiceer met je leden Communicatie en kennis delen! Kies voor een forum, stuur een nieuwsbrief, houdt je leden op de hoogte met sms of informeer ze met blogs & vlogs op je website.
  • Leden eenvoudig beheren Segmenteer, groepeer, filter, zoek… Leden beheren is overzichtelijk en makkelijk. 
image

Financiële administratie

Beheer contributie. Verkoop tickets. Zet een webshop op. Laat je leden betalen met iDeal of automatische incasso. Software voor financiële administratie, maar dan makkelijk. 

  • Automatische incasso met SEPA Krijg meer grip op de betaling van contributie. Incasseer eenvoudig wanneer jij dat wilt. In de online beheeromgeving koppel je betalingen aan leden. 
  • Online betalen met iDeal Laat je leden direct betalen per iDeal. Kaartverkoop voor een feestje of kennissessie is eenvoudig! 
  • Webshop en online verkoop Verkoop je eigen merchandise en tickets nu via de webshop die geïntegreerd is op de verenigingswebsite. 
image

Ook je eigen ledenwebsite 

Je eigen professionele website. Met foto’s, video en tekst houd je je leden op de hoogte van belangrijke data en informatie. Congressus biedt de software voor ledenadministratie, plus een eigen cms en website!

  • Professionele responsive website Je ontwikkelt eenvoudig je eigen website in met het CMS van Congressus. Responsive en in de huisstijl van jouw studievereniging.
  • Eenvoudig CMS Je maakt eenvoudig nieuwe pagina’s aan of een nieuw artikel. Agenda items of een video toevoegen is vanaf nu dus ook heel makkelijk. Zelfs een tweede website is zo aangemaakt.
  • Leden, evenementen en meer Login voor je leden, aanmelden voor evenementen en informatie over evenementen, je houdt je leden op de hoogte van alles wat leuk en belangrijk is.
image
shape

De totaaloplossing van Congressus

Congressus biedt dé totaaloplossing voor jouw studievereniging door financiële administratie te combineren met ledenadministratie, een eigen website en communicatie met de leden. Op 1 plek!

Icon

Ledenadministratie

Icon

Financiële administratie

Icon

Verenigingswebsite

Icon

Communicatie

Shape

De mogelijkheden zijn eindeloos

Of er nu 40 of 4000 leden zijn aangesloten bij jouw studievereniging, met Congressus beheer je alles op 1 plek, snel en makkelijk, zodat je tijd over houdt voor dingen die écht belangrijk zijn!

Meer dan 200 verenigingen zijn blij met Congressus!
image

Studievereniging KIC

Studievereniging

Achter de gebruiksvriendelijke interface zit een klantvriendelijk team dat altijd voor je klaar staat.

Sjoerd MulderVoorzitter (2017-2018)

De grootste communicatievereniging van Noord-Nederland maakte dankzij Congressus een grote slag in professionalisering.

image

ConcepT

Studievereniging

Als bestuur heb je alles in één, de website, de ledenadministratie en het incassosysteem. Dit voorkomt een hoop administratieve lasten.

Ramon OppersSecretaris en Functionaris Interne Betrekkingen 2017

In 2015 is ConcepT overgestapt op Congressus om zo alle verschillende processen vanuit één omgeving te kunnen beheren.

SVGshapeshapeshape

Klaar voor méér vereniging? Start vandaag nog met Congressus, software voor jouw vereniging.

Maak geheel vrijblijvend je eigen Congressus omgeving aan en ontdek hoe je eenvoudig je vereniging kan beheren.

Avtar
Of bel met Sam (sales) voor meer informatie of om een persoonlijke demo in te plannen. We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00 uur. Support? Bel 050-2110016

Antwoord op al je vragen over onze software voor jouw studievereniging

We bieden een mogelijkheid op mailings en nieuwsbrieven te versturen vanuit Congressus. Helaas kun je (nog) niet koppelen met externe services zoals Mailchimp.

Je kunt alle bestuursleden verschillende rollen toekennen. Zo kan iedereen zien welke communicatie er is geweest, maar dat hoeft dus niet.

Jazeker, wil je blogs en vlogs publiceren op jouw website kan dat. Het CMS van Congressus biedt een functie om artikelen (blogs) te plaatsen en via bijvoorbeeld Youtube kun je vlogs toevoegen aan jouw verenigingswebsite.

Heb je andere vragen over het gebruik van Congressus? Bekijk onze veelgestelde vragen