Volledig ontzorgd Laat een secretariaat alle administratie overnemen.
Krachtige (financiële) administratie Betalen via iDeal, incasseren volgens SEPA of gewoon contant!
Eigen Consultants Alles kan uit handen worden genomen, of een deel.
shape image Crop-image
Shape
shapeshape

Eigen secretariaat 

Secretariaten die voor onze klanten werken kennen onze software voor verenigingen door en door. Dus twijfel je of de overstap iets voor jouw bestuur is, je misschien een toch verenigingsmanager moet aannemen of een samenwerking met een secretariaat jullie gaat helpen? Wij denken graag mee. 

  • Secretariaat voor alle administratie Een aantal secretariaten is zowel bekend met Congressus als het verenigingsleven, de perfecte match 
  • Deel uitbesteden Makkelijk! Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de werkzaamheden uit te besteden 
  • Wij brengen je in contact Wij brengen je in contact met het secretariaat of verenigingsmanager die het beste bij jullie wensen past.  

 

image

In house training & consultancy

Kunnen wij alles uit handen nemen? Ja, bijna alles! Wil je dat wij je administratie inrichten, je verenigingswebsite opzetten en je begeleiden bij al het Congressus gebruik? Onze consultants ondersteunen je met hun jarenlange ervaring in de wereld van verenigingen.

  • In house training  Onze consultants komen bij jou op locatie voor in house trainingen of geven op maat online training.
  • Makkelijk overstappen. We zorgen dat je organisatie en het platform van Congressus naadloos integreren
  • Tijd en kosten Wij zijn er om tijd te besparen, niet om tijd te verspillen. We nemen dat uit handen, wat jullie graag wensen, van website ontwikkeling tot administratie door een secretariaat.
image
shape

De totaaloplossing van Congressus

Congressus biedt dé totaaloplossing voor jouw vereniging. Een eigen website in combinatie met financiële administratie, ledenadministratie en communicatie met je leden. Op 1 plek!

Icon

Ledenadministratie

Icon

Financiële administratie

Icon

Verenigingswebsite

Icon

Communicatie

Shape

De mogelijkheden zijn eindeloos

Ons doel is makkelijk, meer vereniging. Door werk uit handen te nemen, orde te creëren en overzicht te behouden in 1 softwaresysteem bespaar je tijd en kun je tijd steken in belangrijke dingen. Meer verbinding met je leden bijvoorbeeld.

SVGshapeshapeshape

Klaar voor méér vereniging? Start vandaag nog met Congressus, software voor jouw vereniging.

Maak geheel vrijblijvend je eigen Congressus omgeving aan en ontdek hoe je eenvoudig je vereniging kan beheren.

Avtar
Of bel met Sam (sales) voor meer informatie of om een persoonlijke demo in te plannen. We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00 uur. Support? Bel 050-2110016