9.2
gemiddelde beoordeling
Onze klanten beoordelen ons met een 9.2 gemiddeld.
250
chatberichten
Wekelijks beantwoordt ons support team zo'n 250 chats!
96%
top support
96% van onze klanten beoordeelt onze support goed en uitstekend!
200+
verenigingen
Meer dan 200 verenigingen zijn blij met Congressus.
Shape
shapeshape
image

Studievereniging KIC

Studievereniging

Achter de gebruiksvriendelijke interface zit een klantvriendelijk team dat altijd voor je klaar staat.

Sjoerd MulderVoorzitter 2017-2018

De grootste communicatievereniging van Noord-Nederland maakte dankzij Congressus een grote slag in professionalisering.

image

SA LMR

Studievereniging

Geweldige en snelle service! Als 'klant' voel je jezelf echt koning, tot in hoeverre klant het juiste woord is! Door de easy way of communicatie lijkt het meer op het begin van een mooie vriendschap!

Youri van der PoelVoorzitter 2017-2018

De studievereniging voor Logistics Management studenten aan de Hogeschool Rotterdam. Een vierde van de leden zet zich actief in voor de website, wat allemaal kan vanuit hetzelfde systeem.

image

KNVM

Vakvereniging

Als bestuurslid werk ik bijna dagelijks met het Congressus beheersysteem, wat overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk is.

Dr. Dennis ClaessenWebsite & Communications

De KNVM heeft ongeveer 1500 leden met verschillende secties. Met Congressus kunnen alle secties en besturen vanuit één administratie hun werk doen.

Specialisten Vereniging Migratierecht Advocaten

SVMA over het omgaan met beschikbare middelen en tijd

Het integreert in één klap zes verschillende softwarediensten, de interface is overzichtelijk, de functies zitten logisch en praktisch in elkaar, zoals het factureren dat nu (eindelijk!) razendsnel kan.

Julien LuscuereVoorzitter

Tot vorig jaar gebruikte SVMA vele tools voor ondersteuning; van CMS, Mailchimp, Redbooth tot de ledenadministratie in Excel en meer! Daarbij komt ook nog dat ze de facturatie in weer een apart pakket doen.
Zonde van de tijd en een gemiste kans om de leden écht te bereiken en te ondersteunen. Een belangrijke keuze drong zich op: een betere integratie van alle verschillende diensten óf een compleet nieuw pakket dat zoveel mogelijk diensten integreert.

image
Hanze Studentenbelangen Vereniging

HSV had binnen 1 week de verenigingswebsite live

Congressus laat zien dat je geen kennis van zaken hoeft te hebben om een strakke website neer te zetten. De hulp en diensten van Congressus zijn hiervoor voldoende.

Marc LonsainPenningmeester 2019-2020

De Hanze Studentenbelangen Vereniging is de oudste en de grootste studentenbelangenbehartiger van de Hanzehogeschool Groningen. Het bestuur, de fractie en commissies zorgen er dagelijks voor dat de studenten van de Hanzehogeschool worden vertegenwoordigd. Sinds 2019 maakt HSV gebruik van het totaalpakket van Congressus. Naast de ledenadministratie en financiële administratie, maakt HSV intensief gebruik van de verenigingswebsite om belangrijke verenigingsdocumenten te delen én natuurlijk om studenten op de hoogte te houden van (al bereikte) standpunten.

image
studievereniging HMV Actis

HMV Actis houdt tijd over dankzij Congressus

Dankzij de overzichtelijke werkomgeving van Congressus is het bijwerken van de site en het bijhouden van de ledenadministratie zeer gemakkelijk en vlug te doen, waardoor ik meer tijd overhoud voor mijn andere taken. Daarnaast worden dingen waar wij tegenaan lopen dankzij de goede support erg snel opgelost.

Joes van StralenPenningmeester 2017 studievereniging HMV Actis

HMV Actis is de studievereniging voor marketingstudies op de Hanzehogeschool Groningen met ruim 800 leden. HMV Actis maakt gebruik van Congressus om het ledenbestand bij te houden, het innen van de contributie en sinds 2017 ook voor het hosten en beheren van de site van HMV Actis. Daarnaast werkt de optie voor een Engelse en Nederlandse site perfect voor HMV Actis door de recente internationalisering van hun instituut.

image
Vakvereniging KNVM

KNVM werkt dagelijks met Congressus

“Als bestuurslid werk ik bijna dagelijks met het Congressus beheersysteem, wat overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk is”

Dr. Dennis ClaessenWebsite & Communications vakvereniging KNVM

Deze vereniging heeft ongeveer 1500 leden met verschillende secties. De secties hebben een apart bestuur die naast elkaar activiteiten ontplooien. In het verleden werkte deze secties met eigen websites. Er is nu een nieuwe website neergezet met een moderne ‘look’. Deze website werkt als een koepel voor de vereniging en alle secties. Hierdoor is er een betere zichtbaarheid en integratie van de secties gerealiseerd. Sommige secties hebben nog een aparte website gekregen, echter zijn alle websites te beheren vanuit één omgeving. De verschillende besturen kunnen hun eigen webpagina’s aanpassen in dezelfde website. Daarnaast is de ledenadministratie nu online vanuit een actueel Congressus te benaderen. De verschillende secties en besturen kunnen hierdoor vanuit één administratie hun werk doen.

image
Studentenvereniging WSG Isaac Newton

WSG Isaac Newton regelt alles binnen de vereniging vanuit één systeem

Alle aspecten, van het ledenbestand tot aan de consumptieverkoop, worden met Congressus centraal gehouden. Dit systeem scheelt zowel de leden als de bestuurders een hoop tijd en moeite.

Maarten van den BergVice-Voorzitter 2018-2019 WSG Isaac Newton

Sinds 1965 is W.S.G. Isaac Newton, met haar 1000 leden, dé Enschedese studievereniging voor studenten die Mechanical Engineering (ME) en Sustainable Energy Technologies (SET) studeren. In 2016 is Newton overgestapt op Congressus, om zo zowel de website als het ledenbestand mooi en makkelijk te beheren te maken. Ook de financiële zaken kunnen tegenwoordig eenvoudig vanuit Congressus worden geregeld, wat de administratie een stuk overzichtelijker maakt.

image
Studentensportvereniging GSVV The Knickerbockers

Zette eenvoudig een strakke website neer door het format van Congressus

Wij van het bestuur van G.S.V.V. The Knickerbockers hebben ervaren dat door middel van het format van Congressus je geen kennis van zaken hoeft te hebben om een strakke website neer te zetten. Wanneer er hulp nodig is werd dat te allen tijde geboden.

Evert van der WielVoorzitter 2019-2020

Knickerbockers: More than soccer! Het slogan geeft precies weer hoe de cultuur binnen G.S.V.V. The Knickerbockers is. Natuurlijk staat het voetbal hoog in het vaandel, maar ook daarnaast spelen gezelligheid en een maatschappelijke betrokkenheid ook een grote rol. Als grootste voetbalvereniging van Noord-Nederland spelen er elke zaterdag 26 seniorenteams, waarvan acht damesteams. Het eerste herenteam speelt op dit moment in de tweede klasse. De dames spelen in de eerste klasse. Hieronder heeft The Knickerbockers herenteams die spelen variërend van de 1e klasse tot 5e klasse reserve. Ook de reserve damesteams spelen zowel op hoog als op recreatief niveau. Er is dus voor ieder wat wils.​

image

Meer dan 200 verenigingen zijn blij met Congressus

SVGshapeshapeshape

Klaar voor méér vereniging? Start vandaag nog met Congressus, software voor jouw vereniging.

Maak geheel vrijblijvend je eigen Congressus omgeving aan en ontdek hoe je eenvoudig je vereniging kan beheren.

Avtar
Of bel met Sam (sales) voor meer informatie of om een persoonlijke demo in te plannen. We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00 uur. Support? Bel 050-2110016