Alles voor je leden op één plek Alle informatie voor en over leden op 1 plek beheren in Congressus.
Krachtige (financiële) administratie Betalen via iDeal, incasseren volgens SEPA of gewoon contant!
Een eigen website Kennis delen, de agenda, informatie geven, alles op 1 plek.
shape image Crop-image
Shape
shapeshape

Ledenadministratie

Beheer leden. Publiceer nieuws & agenda-items op de website. Communiceer met leden via social media, e-mail of sms. Alles voor je leden op 1 plek. 

  • Online Ledenlijst Alle leden hebben een eigen profiel in de online ledenlijst van Congressus. Het profiel bevat personalia en adresgegevens, maar ook een overzicht van inschrijvingen en aankopen.
  • Communiceer met je leden Communicatie en kennis delen! Kies voor een forum, stuur een nieuwsbrief, houdt je leden op de hoogte met sms of informeer ze met blogs & vlogs op je website.
  • Leden eenvoudig beheren Beheer je leden eenvoudig in de beheeromgeving van Congressus. Per lid of per groep. 
image

Financiële administratie

Beheer contributie. Verkoop tickets. Zet een webshop op. Laat je leden betalen met iDeal of automatische incasso. Congressus biedt de software voor financiële administratie, maar dan makkelijk. 

  • Automatische incasso met SEPA Je incasseert eenvoudig wanneer jij dat wilt. In de online beheeromgeving koppel je betalingen eenvoudig aan leden.
  • Online betalen met iDeal Laat je leden direct betalen per iDeal. Kaartverkoop voor een congres of kennissessie is eenvoudig! Ook producten en openstaande verkopen zijn makkelijk te betalen met iDeal.
  • Webshop en online verkoop Verkoop producten of tickets via de webshop die geïntegreerd is op de website. Betalingsachterstanden, verkopen en facturen altijd inzichtelijk. 
image

Website en Communicatie

Je eigen professionele website. Met fotografie, video en tekst houd je je leden op de hoogte van belangrijke data en interessante informatie. 

  • Professionele responsive website Je website snel online. Beheer eenvoudig met het CMS van Congressus. Pas de kleuren, fotografie en het logo aan in de huisstijl van de branche- of vakvereniging. 
  • Eenvoudig CMS Je maakt eenvoudig nieuwe pagina’s aan of een nieuw artikel. Agenda items, foto’s en video’s toevoegen of het aanmaken van evenementen is vanaf nu dus ook heel makkelijk.
  • Leden, evenementen en meer Login voor je leden, aanmelden voor en informatie over evenementen, je houdt je leden op de hoogte van alle belangrijke zaken.
image
shape

De totaaloplossing van Congressus

Congressus biedt dé totaaloplossing voor jouw branchevereniging en vakvereniging door ledenadministratie te combineren met financiële administratie, een eigen website en communicatie met de leden. Op 1 plek!

Icon

Ledenadministratie

Icon

Financiële administratie

Icon

Verenigingswebsite

Icon

Communicatie

Shape

De mogelijkheden zijn eindeloos

Of er nu 40 of 4000 leden zijn aangesloten bij de branchevereniging of vakvereniging, met Congressus beheer je alles op 1 plek, snel en makkelijk, zodat je tijd over houdt voor dingen die écht belangrijk zijn!

Meer dan 200 verenigingen zijn blij met Congressus!
image

SVMA

Specialisten Vereniging

Het integreert in één klap zes verschillende softwarediensten, de interface is overzichtelijk, de functies zitten logisch en praktisch in elkaar, zoals het factureren dat nu (eindelijk!) razendsnel kan.

Julien LuscuereVoorzitter

De SVMA moet als non-profit organisatie spaarzaam en zorgvuldig omgaan met de beschikbare middelen én tijd. Congressus voorziet van beide.

image

KNVM

Vakvereniging

Als bestuurslid werk ik bijna dagelijks met het Congressus beheersysteem, wat overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk is.

Dr. Dennis ClaessenWebsite & Communications

De KNVM heeft ongeveer 1500 leden met verschillende secties. Met Congressus kunnen alle secties en besturen vanuit één administratie hun werk doen.

image

G.S.W.V. Tandje Hoger

Sportvereniging

Congressus is voor onze wielrenvereniging de perfecte oplossing!

Hanna de JongIntern Coördinator

Ook sportverenigingen maken hun verenigingsadministratie overzichtelijker met Congressus.

SVGshapeshapeshape

Klaar voor méér vereniging? Start vandaag nog met Congressus, software voor jouw vereniging.

Maak geheel vrijblijvend je eigen Congressus omgeving aan en ontdek hoe je eenvoudig je vereniging kan beheren.

Avtar
Of bel met Sam (sales) voor meer informatie of om een persoonlijke demo in te plannen. We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00 uur. Support? Bel 050-2110016

Antwoord op al je vragen over ledenadministratie

No items found

Heb je andere vragen over het gebruik van Congressus? Bekijk onze veelgestelde vragen